fbpx

Paketointipaja 5.12.2023

17.10.2023 | AFL-tapahtuma, ArcticFoodLAb, TAPAHTUMAT

Erilaisia pakkauksia Kööpenhaminan kauppahallissa.

 

Miksi pakkauksilla on niin suuri merkitys elintarvikkeiden myynnissä? Perinteisesi pakkaus suojaa tuotetta pilaantumiselta ja on tuotteen kuljettamiselle välttämättömyys. Yhä useampi kuluttajista tekee ostopäätöksensä tuotteen houkuttelevan ulkonäön perusteella, minkä johdosta pakkaus nähdään yhtenä merkittävimpinä markkinointivälineenä.

Tule mukaan joulukuiseen paketointipajaan kuulemaan, mitä merkitystä on muun muassa pakkauksen värillä, fontilla, kuvilla ja tuoteselosteella tuotteen houkuttelevuuden kannalta. Paketointipajan aikana tutustumme toistemme tuotteisiin ja mietitään yhdessä millaisia ajatuksia ja mielikuvia ne herättävät sekä kuinka kehittää omaa tuotetta houkuttelevammaksi ja kaupanhyllyltä erottuvaksi kokonaisuudeksi.
Päivän ohjelma tarkentuu vielä, mutta voit jo ilmoittautua mukaan.

 

Ilmoittaudu mukaan

 

 

 


Arctic Food Lab tarjoaa pohjoisia makuja ja elämyksiä

Kyseessä on pohjoisen ruoan oma tuotemerkki, joka tuo esiin alueella kasvaneita ja valmistettuja tuotteita sekä raaka-aineita. Arctic Food Lab -ohjelma näyttää mitä pohjoinen ruokakulttuuri on ja mitä kaikkea puhtaan arktisen alueen raaka-aineista voidaan jalostaa korkeatasoisella, paikallisella osaamisella.

Tuotemerkkiin voi törmätä tuotepakkauksissa, ravintoloissa ja kaupoissa. Tuotemerkin avulla kansainväliset matkailijat ja vieraat tunnistavat lähellä tuotetun ruoan ja pääsevät tutustumaan alueen ruokakulttuuriin.

Arctic Food Lab on osa Euroopan kulttuuripääkaupungin, Oulu2026, kulttuuriohjelmaa.

Arctic Foodlab logo

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter