fbpx

Meille töihin?

Oulun kulttuurisäätiön tavoite on luoda ja tuoda kulttuuria, hyvinvointia ja elinvoimaa pohjoiselle alueelle yhdessä 39 pohjoisen kunnan ja kaupungin kanssa. Yhteinen viestimme maailmalle on: Kulttuuri-ilmastonmuutos nyt!

Lue mitä tarkoitamme kulttuuri-ilmastonmuutoksella

Työtehtävät kulttuurisäätiöllä ovat monipuolisia. Osaamista tarvitaan esimerkiksi tapahtumatuotannosta hallintotehtäviin, viestinnästä ja markkinoinnista hankkeiden koordinointiin. Säätiö ei itse tuota kaikkea vuoden 2026 ohjelmasisältöä: toteutuksesta vastaavat sadat projektit, jotka valikoituvat kulttuuriohjelmaan ohjelmahakujen kautta.

Teemme aktiivisesti töitä kohti vuotta 2026, jolloin Euroopan kulttuuripääkaupunkititteli siirtyy Oululle ja pohjoinen alueemme täyttyy kulttuurista, taiteesta sekä erikokoisista tapahtumista. Tämän kiireisen vuoden valmisteluun, viestimiseen ja koordinointiin tarvitsemme osaajia eri aloilta.

Tutustu Oulu2026 henkilökuntaan

Vapaaehtoistyö

Oulu2026-vapaaehtoisohjelma on tällä hetkellä suunnittelun alla. Tulevina vuosina vapaaehtoistyön kautta on mahdollista osallistua Euroopan kulttuuripääkaupungin toteutukseen erilaisten vapaaehtoistehtävien kautta. Vapaaehtoistoiminta on kulttuuriohjelman ja sitä kautta kulttuuri-ilmastonmuutoksen toteutumisen merkittävä voimavara. Vapaaehtoisena pääset myös kurkistamaan kulissien taakse!

Tiedotamme tällä sivulla ja Oulu2026-uutiskirjeessä avoinna olevista vapaaehtoistehtävistä. Voit myös halutessasi ilmoittautua jo etukäteen kulttuurilähettilääksi (eli vapaaehtoiseksi) uutiskirjeen tilauslomakkeella. Tällä hetkellä meillä ei ole avoinna vapaaehtoistehtäviä, mutta jos sinulla on jotain mielessä, voit olla yhteydessä yhteisöpäällikkö Heli Metsäpeltoon (heli.metsapelto(at)oulu2026.eu).

Lähempänä vuotta 2026, meillä avautuu lukuisia mielenkiintoisia tehtäviä liittyen mm. tapahtumatuotantoon, viestintään ja opastukseen. Järjestämme myös koulutusta ja omaa ohjelmaa vapaaehtoisille. Tervetuloa mukaan!

 

Kesätyö

Otamme nuoria kesätöihin Oulun kaupungin kautta. Löydät tietoa kaupungin avoimista kesätyöpaikoista ja palkkaamisesta osoitteessa www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/kesatyo ​