fbpx

Arctic Food Lab mukana Tyrnävän Perunamarkkinoilla

5.9.2023 | AFL-tapahtuma, AFL-uutiset, ArcticFoodLAb, TAPAHTUMAT, UUTISET

 

Jo yli 10 000 vierailijan tapahtumaksi kasvanut sadonkorjuujuhla, Tyrnävän perunamarkkinat järjestetään tänä vuonna lauantaina 30.9.2023. Arctic Food Lab on toistamiseen mukana tapahtumassa Tyrnävä-pihalla. Osa tapahtuman pääesiintyjistä on ohjattu tänä vuonna Tyrnävä-pihan puolelle.

Haemme tapahtumaan myyjiä maksuttomille Arctic Food Lab – paikoille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.9. Lisätietoja Arctic Food Lab – paikoista sekä varaukset: mikko.lehtinen@tyrnava.fi, p.040 556 2618

Lue lisää tapahtumasta

 

 


Arctic Food Lab tarjoaa pohjoisia makuja ja elämyksiä. Kyseessä on pohjoisen ruoan oma tuotemerkki, joka tuo esiin alueella kasvaneita ja valmistettuja tuotteita sekä raaka-aineita. Arctic Food Lab -ohjelma näyttää mitä pohjoinen ruokakulttuuri on ja mitä kaikkea puhtaan arktisen alueen raaka-aineista voidaan jalostaa korkeatasoisella, paikallisella osaamisella. Tuotemerkkiin voi törmätä tuotepakkauksissa, ravintoloissa ja kaupoissa. Tuotemerkin avulla kansainväliset matkailijat ja vieraat tunnistavat lähellä tuotetun ruoan ja pääsevät tutustumaan alueen ruokakulttuuriin. Arctic Food Lab on osa Euroopan kulttuuripääkaupungin, Oulu2026, kulttuuriohjelmaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
arcticfoodlab@oulu2026.eu

Verkostoasioissa:
Niina Keränen
Projektipäällikkö
niina.m.keranen@oulu2026.eu
+358 400 163 987

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter