fbpx

Anna palautetta Tervatarinoiden reitistä

1.3.2024 | UUTISET

Oletko jo tutustunut Tervatarinoiden reittiin? Auta meitä kehittämään reittiä vastaamalla palautekyselyyn ja osallistu Museokortin arvontaan!

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia, riippuen vastauksiesi pituudesta. Vastanneiden kesken arvomme Museokortin (79 €), jolla pääset maksutta satoihin museoihin Suomessa. Kysely on avoinna 15 maaliskuuta saakka.

Vastaa kyselyyn (kyselylomake avautuu uuteen välilehteen)

Jos et vielä ole tutustunut tarinoihin, voit lukea ja kuunnella niitä Tarinareitit-sivulla.

Kysely on osa Pohjoisista tarinoista vetovoimaa -hanketta ja sen toteuttaa Oulun kulttuurisäätiö. Hankkeen tavoitteemme on tuoda paikallisia tarinoita koettavaksi helposti lähestyttävällä ja elämyksellisellä tavalla kaupunkitilassa ja laajemmin alueella. Hanke on osa Oulu2026 kulttuuripääkaupunkivuoden toteutusta. Lisätietoja hankkeesta voi lukea tältä sivulta.

Jos haluat palautteeseen liittyen olla suoraan meihin yhteydessä ja/tai kertoa palautteesi muussa kun kirjoitetussa muodossa laita sähköpostia osoitteeseen anne.makela@oulu2026.eu. Voit myös halutessasi postittaa palautteesi osoitteeseen Oulun Kulttuurisäätiö, Torikatu 18, 90100 Oulu. Palautetta voi lähettää myös muulla, kun suomen kielellä.

 

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter