fbpx

Kesäyön kattaus Oulun Taiteiden Yössä

20.6.2023 | AFL-tapahtuma, AFL-uutiset, ArcticFoodLAb, TAPAHTUMAT, UUTISET

Kuva: M. Plepys, KMN Kiemų šventė 2023, Kaunas Artist House

 

 

Tule mukaan aistimaan kaupungin tunnelmaa ja kulttuuria yhteisen ruokapöydän äärelle Mannerheimin puistoon Oulun Taiteiden Yössä 17.8. klo 18–20.

 

Istahda pöydän ääreen omien eväiden kera, nappaa noutoruokaa lähiravintoloista tai tule tutustumaan toimijoiden tarjoamiin maistiaisiin Kesäyön kattauksessa.

 

Tänä vuonna kokeilemme tapahtumaa maksuttomana, kaikille avoimena tapahtumana. Toteutamme 24 m pitkän pöydän valkoisine liinoineen Mannerheimin puistoon Oulun Taiteiden Yössä 17.8. klo 18–20. Luvassa on myös live-musiikkia ja muuta taidesisältöistä tekemistä Kesäyön kattauksen ympärillä.

 

Nappaa siis kaverisi, työporukkasi, huipputiimisi tai tule ihan yksin ulos syömään yhdessä muiden kanssa!

 

Kesäyön kattaus on osa Oulu2026 Arctic Food Lab – kulttuuriohjelmaa.

 

 

Hei yhteistyökumppani!

Ruoka on kulttuuria! Haluatko olla mukana pilotoimassa yhteisöllistä ruokatapahtumaa pitkän pöydän ääressä kohti kulttuuripääkaupunkivuotta 2026?

Haemme nyt yhteistyökumppaneita saman pöydän äärelle esittelemään toimintaansa paikallisen ruoan avulla. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua Kesäyön kattaukseen omien eväiden kanssa, noutamalla ruokaa lähiravintoloista tai tulemalla mukaan maistelemaan eri toimijoiden tarjoamia maistiaisia pöydän äärelle.

 

Yhteistyökumppani, voit siis varata pöydän ja tarjota paikallisia makuja kaupunkilaisille toiminnan esittelyn ohessa. Tavoitteena on rakentaa kaunis esteettinen kattaus kesäyössä ja tuoda paikallisia makuja, elämyksiä ja tekemistä esille yhteisen pöydän äärellä.

 

Varaathan pöytäsi nopeasti, jotta mahdut mukaan kattaukseen. Tapahtumaan osallistuminen on yhteistyökumppanille maksutonta.

 

Pöytävaraukset osoitteeseen: arcticfoodlab@oulu2026.eu

Muistathan mainita varauksen yhteydessä mitä ruokaa/juomaa tarjoat.

Tervetuloa!

Kesäyön kattaus  on Puustia! Euroopan kulttuuripääkaupunki tehostaa pk-yritysten kansainvälistymistä – hankkeen kokonaisuus. Kansainvälistymisen edistämistä rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto.

—————————————————————————————————————————————————————————————————

Arctic Food Lab tarjoaa pohjoisia makuja ja elämyksiä

Kyseessä on pohjoisen ruoan oma tuotemerkki, joka tuo esiin alueella kasva

neita ja valmistettuja tuotteita sekä raaka-aineita. Arctic Food Lab -ohjelma näyttää mitä pohjoinen ruokakulttuuri on ja mitä k

aikkea puhtaan arktisen alueen raaka-aineista voidaan jalostaa korkeatasoisella, paikallisella osaamisella.

Tuotemerkkiin voi törmätä tuotepakkauksissa, ravintoloissa ja kaupoissa. Tuotemerkin avulla kansainväliset matkailijat ja vieraat tunnistavat lähellä tuotetun ruoan ja pääsevät tutustumaan alueen ruokakulttuuriin.

Arctic Food Lab on osa Euroopan kulttuuripääkaupungin, Oulu2026, kulttuuriohjelmaa.

Arctic Foodlab logo

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter