fbpx

Kulttuurin elämysoppaat-valmennuksen haku auki

12.10.2022 | TAPAHTUMAT

Kulttuurin elämysoppaat -hankkeen valmennuksissa luodaan uudenlaisia työmahdollisuuksia taiteen ja kulttuurin tekijöille matkailun ja kulttuurihyvinvoinnin aloilla. Osallistujat pääsevät verkostoitumaan, kehittämään uusia potentiaalisia tulonlähteitä ja löytämään uusia yleisöjä matkailijoista tai vaikkapa hoitolaitosten asukkaista.
 
 
 
Etsimme nyt osallistujia hankkeen neljännelle valmennusjaksolle, joka
alkaa 22.11.2022 ja päättyy 23.2.2023.
 
 
Valmennukset ovat suunnattu yli 25-vuotiaille Pohjois-Pohjanmaalla asuville, jotka ovat työttömiä, työttömyysuhan alla olevia, vajaatyöllistettyjä tai toistuvaistyöttömiä. Myös työssä käyvät ja yrittäjät voivat osallistua.
 
 
Osallistujat luovat hankkeen palvelumuotoiluvalmentajan tuella taide- ja kulttuurielämyksiä matkailijoille tai haavoittuvassa asemassa oleville kohderyhmille. Näitä elämystuotteita pilotoidaan yhteistyössä pohjoispohjalaisten matkailu- tai hyvinvointialojen toimijoiden kuten matkailuyrittäjien tai sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajien kanssa.
 
 

Kulttuurin elämysoppaat -hankkeessa synnytämme uudenlaista liiketoimintaa ja työpaikkoja kulttuurin, luontokohteiden ja matkailualan risteysalueelle. Järjestämme hankkeessa taide- ja kulttuurialan tekijöille valmennuksia sekä rakennamme matkailu- ja kulttuurialalle yhteistä verkostoa esimerkiksi seminaareja ja verkostoitumistapaamisia järjestämällä.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter