fbpx

Casting Call Arctic Food Lab videolle!

26.9.2023 | AFL-tapahtuma, AFL-uutiset, ArcticFoodLAb, UUTISET

 

Tule mukaan ainutlaatuiseen kuvauspäivään 4.10.2023, jolloin kuvaamme kansainväliselle yleisölle suunnatun Arctic Food Lab -markkinointivideon!

Kuvaamme videon yhteisöllisestä ruokatapahtumasta Arctic Food Lab:in kansainväliseen markkinointiin ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan videolle.

Tarkoitus on lavastaa yhteinen ruokailu pitkän pöydän ääressä ulkona Oulun lähiympäristössä.

 

Vaatimuksena videon esiintyjillä on ottaa mukaan sopivia paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokatuotteita tai maistelupaloja, joita syödään yhteisen pöydän äärellä videokuvauksen aikana. Jokainen seurue voi kattaa oman pöytänsä kauniisti kokonaisuus huomioiden.

 

Ajankohta ja paikka: Kuvauspäiväksi on sovittu 4.10. klo 17-20. Varapäivät ovat 3., 12. ja 13.10. Kuvauspaikka tarkentuu lähiaikoina. Kuvaus toteutetaan Oulun seudulla n. 20km päässä keskustasta. Yhteiskuljetus kuvauspaikalle järjestetään Oulun keskustasta.

Kuvauspalkkio: Kuvaukseen osallistujat saavat pienimuotoisen kuvauspalkkion.

 

Kuvaukset ovat pian ja tarvitsemme esiintyjät pikaisella aikataululla. Ilmoittaudu mukaan ikimuistoiseen kuvauspäivään täällä

 

 


Arctic Food Lab tarjoaa pohjoisia makuja ja elämyksiä. Kyseessä on pohjoisen ruoan oma tuotemerkki, joka tuo esiin alueella kasvaneita ja valmistettuja tuotteita sekä raaka-aineita. Arctic Food Lab -ohjelma näyttää mitä pohjoinen ruokakulttuuri on ja mitä kaikkea puhtaan arktisen alueen raaka-aineista voidaan jalostaa korkeatasoisella, paikallisella osaamisella. Tuotemerkkiin voi törmätä tuotepakkauksissa, ravintoloissa ja kaupoissa. Tuotemerkin avulla kansainväliset matkailijat ja vieraat tunnistavat lähellä tuotetun ruoan ja pääsevät tutustumaan alueen ruokakulttuuriin. Arctic Food Lab on osa Euroopan kulttuuripääkaupungin, Oulu2026, kulttuuriohjelmaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
arcticfoodlab@oulu2026.eu

Verkostoasioissa:
Niina Keränen
Projektipäällikkö
niina.m.keranen@oulu2026.eu
+358 400 163 987

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter