fbpx

Oulu2026-puiston alustava ohjelma julki – Juhula Catering laatii festarimenut

6.6.2022 | ArcticFoodLAb, UUTISET, Villisti kaupunki

Kuvassa kaksi naista, kutsu Qstockin yhteydessä avattavaan Oulu2026 puistoon Linnansaareen 27.-30.7.

Qstock-festivaalin kylkeen Oulun Linnasaareen nousee heinäkuun lopulla rento, lounge-tyylinen Oulu2026 puisto, jossa yleisölle on tarjolla pääsymaksutonta ohjelmaa, musiikkia sekä paikallisia ruoka-ja juomatuotteita.

”Oulu2026-puistoon on kaikille vapaa pääsy, eikä se edellytä festariranneketta tai muutakaan pääsylippua. Puisto on lounge-tyylinen paikka, jonne voi tulla hengähtämään festareiden sykkeestä mihin aikaan tahansa. Järjestämme puiston avajaiset festariviikonloppua edeltävänä torstaina, jolloin Linnansaaressa nähdään laajan ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi myös osallistavaa taidetta ja elävää musiikkia” Oulu2026 tuottaja Heikki Myllylahti kertoo.

Oulu2026 puiston festariannokset on suunniteltu Arctic Food Lab – tuotemerkin periaatteita hyödyntäen, puhtaat raaka-aineet, paikallisuus ja ekologisuus huomioiden. Festarimenun suunnittelee ja toteuttaa oululainen Juhula Catering, jolle on  myönnetty Arctic Food Lab -tuotemerkki panostuksesta lähiruokaan, paikallisen ruokakulttuurin edistämiseen sekä vastuullisuuteen.  Juhula Catering haluaa omalla panoksellaan vähentää hiilijalanjälkeään ja kantaa vastuunsa luonnon hyvinvoinnista.

“Kyllähän kasvihuoneessa kasvatettu marja maistuu aivan eriltä kuin paikallisesta metsästä poimittuna. Lähiruoka on parempi vaihtoehto niin ympäristön kuin maunkin kannalta”, toteaa Juhula Cateringin toimitusjohtaja Kaija-Liisa Silvennoinen

Juhula Cateringin omistava Uniresta Oy viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa ja sen edeltäjän, Ylioppilasapu ry:n perustamisesta tulee kuluneeksi jo 60 vuotta. Uniresta on myös yhteiskunnallinen yritys, eli tuotoilla edistetään oululaisten opiskelijoiden hyvinvointia.

Lue lisää Juhula Cateringista: Arctic Food Lab-menuja modernilla twistillä perinteitä kunnioittaen – Oulu2026

Oulu2026-puistoon avataan myös erillinen K-18 anniskelualue, jossa voi maistella Arctic Food Labin hengessä paikallisten pienpanimoiden tuotteita.

Alustava ohjelma

Torstaina 28.7. klo 18–21 vietetään puiston avajaisia, joissa on tarjolla live-musiikkia, haastatteluja sekä performatiivista taideohjelmaa.

Perjantaina 29.7. ja lauantaina 30.7. klo 14–22 puistossa on tarjolla DJ-ohjelmaa sekä osallistavaa taidetta,  tarkemmat ohjelmatiedot ja aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Ota ystäväsi mukaan ja pysähdy Oulu2026 puistoon nauttimaan taiteesta, kulttuurista ja rennosta ilmapiiristä hyvän ruoan ja juoman kera.

Nähdään puistossa!

Lue lisää:

Musiikkia, osallistavaa taidetta ja herkullista ruokaa – Linnansaareen avautuu Qstock-viikolla tunnelmallinen Oulu2026-puisto – Oulu2026

Jaa sivu eteenpäin

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles