fbpx

Oulu2026-lava käynnistää Qstockin jo torstaina

24.7.2023 | TAPAHTUMAT, TIEDOTTEET, UUTISET, Villisti kaupunki

Linnansaaressa sijaitsevalle alueelle vapaa pääsy

Tulevana viikonloppuna 20-vuotisjuhliaan viettävä Qstock kutsuu yleisöä festaritunnelmiin jo torstaina, jolloin starttaa oululaiseen musiikkiin painottuvan Oulu2026-lavan ohjelma. Pääsymaksuttomalla ja ikärajattomalla alueella Linnansaaressa on keikkoja myös perjantaina ja lauantaina.

Torstaina 27.7. lavalle kipuavat kello 18:30 alkaen poprock-yhtye Valkea, spoken word -artisti Lajune ja modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana. Perjantaina vuorossa ovat kello 15 alkaen laulaja-lauluntekijä Eereka, metalliryhmä Slow Fall, elektronista musiikkia tekevä Recens ja progepoppia soittava Kos Mos. Lauantain pistää käyntiin energiapakkaus Kiestus kello 13, ja päivän ohjelmassa ovat myös folkahtavasti maalaileva Haamusoittajat, elektro-folk -duo Junna, melodista punkkia paahtava Saa kiljua sekä räppäri Mactopias.

Oulu2026-lava sijaitsee Linnansaaressa Qstockin pyöräparkin ja narikan välissä. Alueella on ruoka- ja anniskelupalveluita.

”Qstock on jo tuttuun tapaan myyty loppuun ennakkoon, mutta Oulu2026-lavan monipuolisista keikoista ja rennosta tunnelmasta pääsee nauttimaan myös ilman festivaaliranneketta”, toteaa Oulu2026:n vastaava tuottaja Henri Turunen.

Oulu2026-lava on osa Oulun matkaa Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026. Esiintyjät on valittu keväällä toteutetun avoimen haun kautta.

Katso aikataulu

 

kuvassa oulu2026-puiston yleisöä

Oulu2026-tunnelmia Qstockista kesältä 2022. Kuva: Verneri Savukoski

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter