fbpx

Makuseikkailu: Pre Tour – Hae maisteluannosten testaajaksi!

18.7.2023 | AFL-uutiset, ArcticFoodLAb

Kuva: Makuseikkailu 2022, Ravintola Torilla, Vesa vainionpää

 

Hei makujen ystävä! Innostutko ruoasta ja pohjoisen Suomen ruokakulttuurista? Oletko innokas seikkailemaan erilaisten makujen ja makuelämysten maailmassa? Jos vastasit kyllä yllä oleviin kysymyksiin ja olet hyvä ruoan ystävä, tarvitsemme sinua!

 

Haemme nyt ruoasta kiinnostuneita kuluttajia testaamaan Makuseikkailuun osallistuvien yritysten valmistamia maisteluannoksia Pre Tour -kuluttajatestauspäivään tiistaina 8.8.2023 Tapahtuman tarkoituksena on tarjota yrityksille mahdollisuus ennakkopalautteeseen Makuseikkailu-kilpailuannoksestaan. Tapahtuma on testaajille maksuton. Tavoitteena on saada aito, ravintoloissa ja kahviloissa satunnaisesti aikaa viettävän kuluttajan mielipide, jonka vuoksi haemme testaajiksi tavallisia kahvila- ja ravintolapalveluiden kuluttajia, jotka eivät ole ruoka-alan ammattilaisia.

Voit tutustua vuoden 2022 maisteluannoksiin täällä.

 

Makuseikkailu järjestetään 30.8.–2.9.2023 ja se on kaiken kansan herkkusuille suunnattu ruokatapahtuma, jossa Oulun keskusta-alueen ravintolat ja kahvilat kilpailevat keskenään luodakseen herkullisimman maisteluannoksen. Makuseikkailuun osallistuvat yritykset suunnittelevat jokainen yhden Arctic Food Lab kriteerien mukaisen maisteluannoksen, jolla he kilpailevat toisiaan vastaan. Tapahtuman kävijät kiertävät ravintoloita ja äänestävät herkullisinta annosta. Lue lisää

 

Hae testaajaksi 31.7.2023 mennessä

Hae mukaan ja kerro hieman itsestäsi sekä suhteestasi ja mielenkiinnostasi ruokaan. Testaajiksi valitut henkilöt kiertävät ryhmänä yhden päivän ajan ravintoloissa maistelemassa annoksia ja antavat palautetta. Hae nopeasti, sillä valitsemme testaajaryhmään vain muutamia henkilöitä. Haku päättyy ma 31.7.

Hae testaajaksi täällä

 

 


 

Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki 2026

Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026, ja Makuseikkailu on osa Arctic Food Lab:in ja Oulu2026-kulttuuriohjelman kokonaisuutta. Arctic Food Lab esittelee mitä pohjoisen Suomen ruokakulttuuri on ja näyttää miten puhtaita arktisen alueen raaka-aineita voidaan jalostaa korkealaatuisella, paikallisella osaamisella.

Makuseikkailuun osallistuvat yritykset valmistavat maisteluannoksensa pääosin lähialueella tuotetuista raaka-aineista, mikä takaa annosten puhtauden ja paikallisuuden. Tapahtuma järjestetään kerran vuodessa ja sen tavoitteena on kasvaa ja kansainvälistyä kohti kulttuuripääkaupunkivuotta 2026.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter