fbpx

Vapaaehtoiseksi Unkarin kulttuuripääkaupunkiin Vészpremiin 2023?

30.11.2022 | UUTISET

Unkarissa sijaitseva Veszprém on yksi Euroopan kulttuuripääkaupungeista ensi vuonna.

Vészpremissä käytetään Euroopan Solidaarisuusjoukkoja kansainvälisissä vapaaehtoistehtävissä ja nyt kaupunkiin etsitään 18-29-vuotiaita nuoria kolme viikkoa kestävälle kansainväliselle vapaaehtoisjaksolle 8.-28.1.2023. Vapaaehtoisille korvataan matkat, majoitus, ruuat, taskuraha ja vakuutus matkan ajalta.

Veszprémin Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden avajaisia vietetään 20.-22.1.2023, joten vapaaehtoiset pääsevät näkemään ja osallistumaan yhteen juhlavuoden suurimmista tapahtumista. Vapaaehtoisohjelma on keskeinen osa Euroopan kulttuuripääkaupunkien toteutusta ja usein erityisesti avajaisissa vapaaehtoisten työpanos on korvaamatonta.

Hae mukaan 11.12.2022 mennessä

Oulu2026-vapaaehtoisohjelman suunnittelu on käynnissä, mutta Oulun avajaisia joudutaan odottelemaan vielä kolme vuotta. Tässä siis oivallinen mahdollisuus nuorelle nähdä Euroopan kulttuuripääkaupunkitoimintaa vapaaehtoistoimijan silmin jo aiemmin.

Lisätietoa vapaaehtoisjaksosta löytyy Veszprémin sivuilta Short term ( 3 weeks) (helloragyogok.hu) ja Euroopan Solidaarisuusjoukkojen sivuilta VEB2023 – The Opening | European Youth Portal (europa.eu)

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter