fbpx

Vielä viikko aikaa tuunata rössy

7.1.2019 | UUTISET

Kilpailu käynnistettiin torstaina 25. lokakuuta 2018 Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla.

Perinneruoka on arvokas osa kulttuuria

Oulun Paistinkääntäjien, Pohjois-Pohjanmaan Keittiömestarien ja Viskaalin tilan Tuunaa Rössy -reseptikilpailu lähestyy loppuaan.

Osallistumisaika päättyy perjantaina 11.1. klo 16.00.

Kilpailussa halutaan nostaa perinneherkun arvostusta ja käyttöä sekä samalla pohjoispohjalaista ruokakulttuuria ja -perinnettä muutenkin. Kilpailun suojelijana toimii Rössypottuseura.

Kilpailun järjestäjät kiirehtivät nyt kaikkia osallistumaan ja kehittämään rössystä uutta, jotain muutakin kuin rössypottua, vain mielikuvitus on rajana; katuruokaa, alkupaloja tai piirakan täytettä.

Tuunaa Rössy! -kilpailuun voi osallistua lähettämällä mahdollisimman tarkan reseptin neljälle hengelle ja kuvan omasta rössyruuasta tuunaarossy.fi -sivustolla olevan lomakkeen kautta tai postitse. Tuomaristo koostuu järjestäjätahojen edustajista, joista suurin osa on ravintola-alan ammattilaisia. Yhtenä tuomarina toimii myös rössyasiantuntija Janne Pekkala.

Pääpalkintona on päivä yhdelle hengelle rössynteossa Viskaalissa ja lisäksi palkintoina on 200 euron lahjakortti Sokos Herkkuun, lahjakortteja oululaisiin ravintoloihin, Viskaalin tuotekasseja sekä Meater-lihapaistomittari.

Osallistumisaika päättyy 11. tammikuuta 2019. Voittajat julkaistaan 26. tammikuuta Valkean Kesäkadun palkintojenjakotilaisuudessa.

Lisätietoja: www.tuunaarossy.fi

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter