fbpx

Vielä ehdit ilmoittautua ArTech-seminaariin!

14.10.2019 | UUTISET

Art goes tech!  Avoin ArTech-seminaari 1.11.2019 klo 9–16
Tiedekeskus Tietomaa, 6 Nahkatehtaankatu

Mitä kulttuuri, taide ja tiede ovat yhdessä parhaimmillaan? Miten Ars Electronica nousi Itävallasta yhdeksi maailman suurimmaksi taiteen, teknologioiden ja medioiden tapahtumaksi jossa luovuus ja innovaatiot kohtaavat vuosittain.

Muun muassa näitä pohditaan Oulu2026:n järjestämässä ArTech-seminaarissa, kun Oulun alueen yritykset, tutkimuslaitokset, oppilaitokset, kulttuuritoimijat ja ammattitaiteilijat pistävät päänsä yhteen.

ArTech-seminaari järjestetään nyt toista kertaa Oulussa. Tiedekeskus Tietomaassa seminaarin pääpuhujana on maailmankuulun Ars Electronican johtaja Michael Mondria. Hän vastaa Ars Electronican luovien ratkaisujen, liiketoimintakonseptien, palveluiden ja organisaatioiden kehittämisen kokonaisuuksista.  Seminaarin muita puhujia ovat Lapin yliopiston rehtori Mauri Ylä-Kotola sekä tutkijatohtori Pekka Mertala, joiden puheenvuoroissa kuulemme huippututkimuksen saralta ihmisten vuorovaikutuksesta, sisältöjen, oppimisen, pedagogiikan kuin algoritmien ja eri teknologioiden yhdistävissä teemoissa. Seminaari sisältää puheenvuorojen lisäksi interaktiivista työryhmätyöskentelyä joissa eri ammattilaiset pääsevät yhdessä ratkaisemaan ja esittämään vaihtoehtoja joilla huippututkimuksen ja yritysten ja oppilaitosten ja taiteilijoiden vuorovaikutuksella voidaan tehdä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävää yhteiskehittämistä. Moderaattorina toimii Blair Stevenson, kulttuurintutkija ja yliopettaja OAMK, Oulu2026:n luova neuvonantaja.

Ilmoittautumiset 18.10. mennessä: https://artechforum.eventbrite.com/

Aika:  perjantaina 1. marraskuuta 2019 kello 9 – 16

Paikka:  Tiedekeskus Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6

Tilaisuus on maksuton ja kielenä englanti.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter