fbpx

Torstaina pitchataan kulttuuri-ideoilla ja 2026 eurosta

2.3.2021 | UUTISET

Pitching

Torstaina 4. maaliskuuta nähdään vauhdikas kulttuurin pitchauskilpailu, jossa yksi voittaa 2026 euroa. Kisassa haetaan innovatiivista ideaa, jolla edistetään Oulu2026-kulttuuripääkaupunkihankkeen päätavoitetta, kulttuuri-ilmastonmuutosta.

Cultural Climate Change Pitching -tapahtuman finaalissa nähdään esikarsinnasta selvinneet kahdeksan ideaa. Tapahtuma järjestetään etänä Teams-sovelluksen kautta, joten siihen voi osallistua kuka tahansa.

Kulttuuri-ilmastonmuutoksessa on kyse uudelleen yhdistämisestä; ihmisten ja kulttuurin, teknologian ja taiteen, ihmisten ja luonnon sekä luonnon ja kulttuurin.

”Finalisti-ideoiden kirjo on laaja ja kulttuuria käsitellään niin eri taiteenalojen, arkisten oivallusten kuin ympäristöystävällisyyden kautta.”, kertoo Oulu2026-hankkeen vastaava tuottaja Henri Turunen.

Kisan tuomareina toimivat Pohjois-Pohjanmaan liiton hallintopäällikkö Arja Hankivaara, toimittaja Erika Benke ja BusinessOulun luovien alojen asiakkuuspäällikkö Petri Sirviö. Paras pitchaus saa 2026 euroa ideansa toteutukseen.

Kilpailu alkaa kello 17. Puhekielenä on englanti. Osallistumislinkki löytyy tapahtuman sivuilta: www.oulu2026.eu/culturalclimatechangepitching

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter