fbpx

REKRY: Projektipäällikkö Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuurin ja matkailun kehittäminen osana Euroopan kulttuuripääkaupunkivalmistelua -hankkeeseen

25.2.2022 | UUTISET

Oulu2026-toiminta-alue on laaja, siihen kuuluu 32 kuntaa pohjoisessa Suomessa. Oulun kulttuurisäätiö vastaa Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden toteutuksesta.

Oulun kulttuurisäätiö on saanut Pohjois-Pohjanmaan liitolta Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määrärahaa Pohjois-Pohjanmaan ruokakulttuurin ja matkailun kehittäminen osana Euroopan kulttuuripääkaupunkivalmistelua -hankkeelle. Hankkeen toteutusaika on 1.3.2022 – 30.4.2023.

Hankkeessa luodaan Pohjois-Pohjanmaan alueen matkailu- ja ruoka-alan toimijoiden yhteistyöverkosto, jonka toiminta kohdistuu Arctic Food Lab -ohjelman valmisteluun. Arctic Food Lab on osa Euroopan kulttuuripääkaupunki Oulu2026-kulttuuriohjelmaa.

Yhteistyöverkoston synnyttämiseksi toteutetaan matchmaking-tilaisuuksia ja muita yhteistyötapahtumia ja -tilaisuuksia. Hankkeessa toteutetaan alueelle yksi tai useampi yhteistyötä tukeva info- ja kokeilupiste tai toiminnallinen pilottikokeilu. Yksi tällainen piste on suunnitteilla Oulun Kauppahalliin.

Alueen asukkaat ja kolmannen sektorin toimijat kutsutaan mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan Arctic Food Lab -sisältöjä. Hankkeen aikana kehitetään ruokamatkailun digitaalista viestintää.

Rekrykuva

Haemme hankkeeseen määräaikaista projektipäällikköä

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toteutuksesta, talouden seurannasta ja raportoinnista sekä viestinnästä. Kokoat matkailualan ja ruokalan yhteistyöverkoston ja järjestät verkostoitumistapahtumia ja muita tilaisuuksia.

Edellytämme sinulta matkailualan tuntemusta ja kokemusta matkailualan työtehtävistä. Eduksi luetaan kokemus matkailualan kehittämisestä ja palveluiden paketoinnista. Eduksi luetaan myös ruoka-alan toimijoiden ja toimintakentän tuntemus. Haluamme sinun omaavan positiivista, oma-aloitteista ja tehokasta työotetta, reipasta kommunikointikykyä ja kykyä työskennellä verkostomaisesti. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja matkustusvalmiutta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito. Toivomme sinulta tehtävää vastaavaa työkokemusta 1-5 vuotta.

Tehtävä alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.4.2023 asti.
AVAINTES:in mukainen peruspalkka on 3100 €/kk.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen mika.vierimaa@oulu2026.eu perjantaihin 11.3.2022 klo 16.00 mennessä. Laitathan sähköpostisi otsikoksi ”PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/OULU2026”

LIsätietoja tehtävästä antaa Oulun kulttuurisäätiön yhteisöpäällikkö Heli Metsäpelto
puhelimitse 044 7037554 pe 25.2 klo 10-13, ma 28.2. Klo 13-14, pe 4.3. Klo 11-14
sähköpostilla heli.metsapelto@oulu2026.eu

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter