fbpx

REKRY: Kulttuurin elämysoppaat -projektiin projektipäällikkö ja palvelumuotoiluvalmentaja

9.8.2021 | UUTISET

Oulu2026-viirit

Sykkiikö sydämesi kulttuurille ja matkailulle? Kulttuurin elämysoppaat -projektiin etsitään projektipäällikköä ja palvelumuotoiluvalmentajaa. Tehtäviin valitut pääsevät kehittämään transformatiivista kulttuurimatkailua Pohjois-Pohjanmaalla. Heitä odottaa takuuvarmasti mielenkiintoiset tehtävät ja mahtavat työkaverit 😄

Projektin tavoitteena on luoda Pohjois-Pohjanmaalle transformatiivisen kulttuurimatkailun toimintamalli ja toimijaverkosto, joka  synnyttää uutta liiketoimintaa, ansaintalogiikkaa ja työpaikkoja sekä luovien ja kulttuurialojen tekijöiden liiketoiminta-, viestintä- ja osuuskuntaosaamisen kehittäminen ja transformatiivisen matkailun tuntemuksen lisääminen⁠.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen kokonaisuudesta ja toteutumisesta hankesuunnitelman mukaisesti. Projektipäällikkö muun muassa huolehtii hankkeen hallinnosta ja sen toimijaverkostoihin liittyvistä tehtävistä ja vastaa hankkeen toimintamallien kehittämisestä, konseptoinnista ja juurruttamisesta ja seuraa hankkeen kustannusten toteutumista.

Palvelumuotoiluvalmentajan tehtäviä ovat muun muassa toimintaan osallistuvien luovien ja kulttuurialojen tekijöiden kartoittaminen ja rekrytointi projektin toimenpiteisiin, yksilöohjaus, valmennusjaksojen ja palvelumuotoiluvalmennuksen suunnittelu ja koordinointi, yritysyhteistyö ja toimintamallien kehittäminen.
Tervetuloa mahtavaan Oulu2026-tiimiin!

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter