fbpx

REKRY: Digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

14.2.2022 | UUTISET

Euroopan kulttuuripääkaupungit ovat yli 30 vuoden ajan olleet vetovoimaisin osa EU:n kulttuuritoimintaa. Kulttuuripääkaupungit kehittävät kaupungin elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä kulttuurin ja taiteen avulla. Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026. Oulun tavoitteena on kulttuuri-ilmastonmuutos, joka toteutuu ohjelmateemojen Villisti kaupunki, Vastakohtien voima ja Rohkeasti reunalla alle rakentuvalla kulttuuriohjelmalla yhdessä paikallisten ja eurooppalaisten kumppanien kanssa.

Oulun kulttuurisäätiö vastaa Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden toteutuksesta. Säätiö tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää Oulua kulttuurikaupunkina. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja taatusti mielenkiintoisen toimintaympäristön. Työtäsi tukevat mahtava tiimimme ja joustavat työskentelymahdollisuudet. Tule osaksi kulttuuri-ilmastonmuutosta ja innostunutta Oulu2026-tiimiä!

Oulu2026 valo ja hahmo

Haemme määräaikaista DIGITAALISEN VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA viestintä- ja markkinointitiimiin. Asiantuntijan esihenkilö on viestintä- ja markkinointipäällikkö.

Oletko se sinä?

Digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana keskeiset tehtäväsi ovat:

  • Oulu2026-digitaalisten kanavien kokonaishallinta ja kehittäminen tavoitteiden mukaisesti
  • sisällön suunnittelu ja tuottaminen yhteistyössä ohjelmatiimin ja muun henkilökunnan kanssa
  • Oulu2026-verkkosivujen kehittäminen ja sisällöntuotanto
  • toimenpiteiden mittaaminen ja analysointi.

Edellytämme sinulta työkokemusta digitaalisen viestinnän ja/tai markkinoinnin tehtävistä. Toivomme, että puhut sujuvaa analytiikkaa ja osaat viedä toimenpiteitä oikeaan suuntaan. Haluamme sinun omaavan luovuutta ja idearikkautta sekä innokasta oppimiskykyä, jotta tietosi ja taitosi pysyvät mukana teknologian kehityksessä. Tehtävässä vaaditaan kykyä tuottaa sisältöä eri kanaviin, oivaltavaa visuaalista silmää sekä vuorovaikutustaitoja. Erityisesti toivomme varmaa otetta digitaalisen median kanavien kehittämiseen ja itseohjautuvaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Eduksi lasketaan kokemus kulttuurialan tuntemuksesta ja monipuolisesta sisällöntuotannosta.

Tehtävä alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.3.2027 asti.
AVAINTES:in mukainen peruspalkka on 3200 €/kk.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen mika.vierimaa@oulu2026.eu tiistaihin 15.2.2022 klo 16.00 mennessä. Laitathan sähköpostisi otsikoksi ”DIGITAALISEN VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA/OULU2026”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun kulttuurisäätiön viestintä- ja markkinointipäällikkö Annu Höttönen.

Sähköposti: annu.hottonen@oulu2026.eu
Puhelimitse, p. 044 703 4021, 7.2.2022 klo 13-15 ja 10.2.2022 klo 13-15.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter