fbpx

Oulun Musiikkijuhlat etsii kokkeja ja koteja

31.8.2018 | UUTISET

Oulun Musiikkijuhlat järjestetään ensi vuonna 10.-24. maaliskuuta, 29. kerran.

Ohjelmistoon on tulossa täysin uudenlainen konserttisarja: Kokkeja & Koteja ja Musiikkijuhlat etsiikin sopivia tiloja Oulusta ja Oulun seudulta kotikonserttien järjestämiseen. Yksityiset henkilöt tai yritykset voi tarjota tilaansa konserttikäyttöön.

Kyseessä voi olla yksityisasunto, yrityksen tila tai mielenkiintoinen paikka. Toiveena on, että konserttiin mahtuu vähintään 30 henkilöä. Kotien lisäksi haetaan myös ruoanlaitosta kiinnostuneita henkilöitä. Kokit suunnittelevat ja valmistavat tarjoilun konserttien yhteyteen. Suunnittelussa voi käyttää mielikuvitustaan rajattomasti, kyseessä voi olla kakkukonsertti, tiettyyn maahan liittyvä ruokateema tai kokki voi valmistaa usean ruokalajin illallisen.

Kokeille maksetaan pieni korvaus ja heidän avuksi järjestetään henkilökuntaa tarvittava määrä. Toivomme, että kokit hyödyntävät suunnittelussaan lähiruokaa ja paikallisten toimijoiden tuotteita. Voit tarjota konserttisarjaan joko kokin tai kodin, tai molemmat.

Oulun Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Jaakko Kuusisto suunnittelee konserttien ohjelmiston tilaan ja tarjoiluun sopivaksi.

Kodin, tilan tai kokkiehdokkaan tulisi ilmoittautua Oulun Musiikkijuhlille 30.8.-21.9.2018. Ilmoittautumislomake löytyy Oulun Musiikkijuhlien kotisivulta www.omj.fi.

Kulttuurimatkailuhanke käynnistyy myös

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Oulun Musiikkijuhlille erityisavustuksen kulttuurimatkailun edistämiseen talvikaudella, kulttuurimatkailupakettien konseptointiin ja asiakashankintaan. Hankkeen tavoitteena on Oulun Musiikkijuhlien kulttuurimatkailijoiden määrän kasvattaminen, kestävän kehityksen mukaisten kulttuurimatkailupakettien luominen, paikallisten palveluiden hyödyntäminen sekä vuorovaikutuksen ja osallisuuden lisääminen yhteistyössä matkailu- ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Hankkeen projektipäällikkönä on aloittanut 1.8. alkaen Maarit Hyvönen.

Ensimmäisenä on luvassa oululaisten oma oopperamatka Jää -oopperan esitykseen 1.-2. helmikuuta.

Oulun Musiikkijuhlien taiteellisen johtajan Jaakko Kuusiston Jää-ooppera saa kantaesityksensä Suomen Kansallisoopperassa 25. tammikuuta.

Oopperan libreton on kirjoittanut Juhani Koivisto ja ohjaus on Anna Kelon.  Ulla-Lena Lundbergin romaani Jää sai Finlandia-palkinnon 2012. Siitä on tullut yksi vuosikymmenen rakastetuimpia romaaneja, jota on myyty Suomessa lähes 150 000.

Oulun Musiikkijuhlat järjestää yhteistyössä Oulun Matkatoimiston kanssa Forum24 -lehden lukijamatkan lauantaina 2.2. klo 14 oopperan esitykseen.

Matkaan kuuluu myös perjantaina 1.2. klo 19 vierailukonsertti G Livelabissa. Konsertissa esiintyy Oulun Musiikkijuhlat -festivaalin 2019 taiteilijoita.

Matkalle ilmoittautumiset 30.8. alkaen Oulun Matkatoimistoon, Kirkkokatu 11 A 9, 90100 Oulu, p.08 336 900, myynti@oulunmatkatoimisto.fi.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Maija Perola, 040 755 5548, maija.perola@omj.fi Projektipäällikkö Maarit Hyvönen, 044 752 0663, maarit.hyvonen@omj.fi

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter