fbpx

Oulu2026:n ensimmäinen kansainvälinen konferenssi striimataan suorana

12.3.2019 | UUTISET

Paikalla yli 100 paikallista ja kansainvälistä kulttuuritoimijaa

 

Oulu2026-hanke järjestää ensimmäisen kansainvälisen konferenssinsa Can Ecoc Save the World? Oulussa 12.-14. maaliskuuta. Osa keskiviikon ohjelmasta ja koko torstaipäivä striimataan suorana lähetyksenä.

Varsinaiset seminaaripuheet alkavat keskiviikkona 13.3. kello 10 Finnkino Plazassa, jolloin englantilainen asiantuntija Neil Peterson esitelmöi aiheella: Can Culture Change Our City? – The Liverpool Experience: Where Did It All Go Right?

Petersonin esitelmäosuuden voi katsoa suorana osoitteessa https://livestream.com/onair/Oulu2026eCoC tai Oulu2026 Official -facebook sivuilta.

Konferenssiin on ilmoittautunut etukäteen yli 100 kulttuurin asiantuntijaa ja -toimijaa Euroopasta ja Suomesta. Keskustelujen teemat keskittyvät kulttuuriseen ilmastonmuutokseen, tuleviin haasteisiin niin Suomessa kuin Euroopassakin. Konferenssi kysyy muun muassa, miten Euroopan kulttuuripääkaupunki-järjestelmällä voidaan kulttuurin keinoin pureutua paikallisiin ja globaaleihin haasteisiin.

Puhujina on suuri joukko kulttuurin asiantuntijoita Suomesta ja Euroopasta. Tarkoituksena on myös tarjota paikallisille kulttuuritoimijoille alustoja verkostoitumiseen ja yhteistyön solmimiseen, muun muassa Oulu2026-ohjelmahakuun.

Konferenssin taiteellisesta sisällöstä vastaa kuraattori Mike Watson, joka tuo Ouluun maailmankuulun Marinella Senatoren School of Narrative Dance  -performanssin sekä työpajat. Lisäksi italialainen kuvataiteilija Leonardo Petrucci järjestää Oulun kauppatorilla ilmastonmuutokseen pureutuvan shakkipelin. Tapahtumapaikkoina ovat Finnkino Plaza, Kulttuuritalo Valve sekä Oulun kauppatori.

Konferenssi on englanninkielinen ja sen tarkempi ohjelma ja puhujaesittelyt löytyvät:

www.ouka.fi/oulu/oulu2026/kv-seminaari2019

 

Tapahtumat löytyvät myös:

www.facebook.com/Oulu2026Official

 

Konferenssi järjestetään yhteistyössä Polar Bear Pitchingin ja Oulun Musiikkijuhlien kanssa.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter