fbpx

Kulttuuritalo Valveen toimintakertomus vuodelta 2020 julki – poikkeuksellinen vuosi opetti, otti ja antoi

12.4.2021 | UUTISET

Kulttuuritalo Valveen toimintakertomus 2020 on julkaistu Valveen verkkosivuilla. Poikkeukselliseksi kääntynyttä vuotta muistellaan artikkelein, joissa kurkataan muun muassa vuosi sitten perustettuun ValveLiveen, kulttuurihyvinvointisuunnitelmatyöhön, Oulun ylioppilasteatterin kuulumisiin ja erilaisiin, vuoden varrella tapahtuneisiin hankkeisiin.

Toimintakertomuksen pääkirjoituksen on kirjoittanut kulttuuritalo Valveen johtaja ja kulttuuripalvelupäällikkö Arja Huotari.

Vaikea vuosi toi mukanaan monia muutoksia, muistelee Huotari:

”Valveella, kuten kaikkialla muuallakin, koronaepidemia muutti ja mullisti lähes koko vuoden toiminnan. Maaliskuun kuluessa valtaosa väestä siirtyi etätöihin, ja tavanomaisesta, vilkkaasta esityskeväästä tuli toisenlainen. – Eikä sitten kuitenkaan ihan toisenlainen”.

Vaikka pandemia on koetellut, toivat koronakuukaudet mukanaan kuitenkin myös uusia tuulia esimerkiksi virtuaalituotantojen muodossa.

”Muuttuvat ohjeistukset ja rajoitukset aiheuttivat monta kertaa haasteita toiminnan järjestämiseen. Valveellakin näimme, miten ensi-ilta peruuntuu siinä vaiheessa, kun tuotantoryhmä on jo kulisseissa odottamassa, tai miten valmis festivaaliesite vedetään viime hetkellä pois painosta. Virtuaalinen kulttuuriohjelma tavoitti kuitenkin yleisöä laajasti – myös kaukana kotikaupunkimme ulkopuolella. Uudenlainen vuosi toi siis varmasti mukanaan uusia ystäviä. Ja tietysti virtuaalituotannot olivat myös opettamassa uutta ja vauhdittamassa omaa kehittämistyötämme”, Huotari kertaa.

Lue Kulttuuritalo Valveen toimintakertomus oheisesta linkistä:

Kulttuuritalo Valveen toimintakertomus

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter