fbpx

Kohti kivempaa kaupunkia! Kaupunkimme-festivaali 18.–20.11. – tule mukaan linjoille!

17.11.2020 | UUTISET

Kiinnostaako kaupunkielämä? Mietityttääkö Oulun kuumat puheenaiheet? Kaipaatko rikkonaisen huutelun sijaan kiinnostavia aihepiiritaustoituksia, rakentavaa keskustelua tai yhdessä ideointia?

Oulu Urban Culture -yhdistys on valmistellut täksi viikoksi juuri tällaista virtuaalisisältöä Kaupunkimme-festivaalin muodossa, joka starttaa keskiviikkona 18.11. Kaupunkimme-festivaali on kaikille avoin, pääsymaksuton virtuaalitapahtuma. Ainoastaan työpajat vaativat ennakkoilmoittautumisen ja niihin kannattaa ilmoittautua pian, osallistumispaikkoja on rajatusti. Ilmoittautuminen työpajaan. Muihin festivaali sisältöihin voit vain klikata itsesi sisään!

Kaupunkimme-festivaalin ohjelmiston koonti on julkaistu pdf-formaatissa Oulu Urban Culturen www-sivuilla, www.urbanculture.fi/kaupunkimme. Ohjelma löytyy myös Kaupunkimme-festivaalin Facebook-sivun tapahtumista.

Festivaalin yhteistyössä mukana Oulun kaupungin toimijoita Oulu2026 – Towards The European Capital of Culture, Euroopan kestävin kulttuuripääkaupunki sekä Kulttuuritalo Valve.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter