fbpx

Kesytön metsä -kampanjan tavoitteena on perustaa suojelukohde Pohjois-Pohjanmaalle osana Oulun matkaa Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026

14.3.2023 | UUTISET, Villisti kaupunki

Oulun tavoitteena on olla kestävä kulttuuripääkaupunki, joka huomioi myös ympäristön ja kehittää pitkäjänteisesti alueen kulttuuritoimintaan. On kuitenkin väistämätöntä, että myös kulttuuritoiminta aina kuluttaa luonnonvaroja ja aiheuttaa päästöjä.

Kesytön metsä -kampanjalla kerätään varoja Luonnonperintösäätiön toteuttamaan metsien suojeluun kulttuurituotantojen yhteydessä. Kampanjan tavoitteena on perustaa uusi suojelumetsä Pohjois-Pohjanmaalle. Haluamme, että vielä pitkälle tulevaisuuteen Oulu2026-toiminta versoaa kesyttömänä alueellamme.

Kampanjan on ideoinut Oulu Urban Culture ry. Yhdistys  toteuttaa Untamed Office ja The Nook -hankkeita sekä Frozen People -festivaalia osaksi Oulu2026-ohjelmaa. OUC lahjoittaa kampanjaan omista tuotoistaan sekä kannustaa tapahtumien kävijöitä, yhteistyökumppaneita ja muita kulttuurin tekijöitä osallistumaan keräykseen.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter