fbpx

Kaupunkifestivaali Oulun Päivät 2018 ohjelma on valmistunut

24.5.2018 | UUTISET

Kaupunkifestivaali Oulun Päivät 2018 ohjelma on valmistunut. Kolmiviikkoisia Oulun Päiviä vietetään ajalla 15.6.–8.7.2018 lähes 150 tapahtuman ohjelmalla.  Painettu ohjelma jaetaan koteihin 6.6. ja ohjelmatietoja päivitetään Oulun Päivien www-sivuilla.

Oulun Päivien avaustapahtuma Rumputukset ja julistukset on Rotuaarin lavalla lauantaina 16.6. klo 12-13 ja sinä Oulun Päivien puheen pitää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kyösti Oikarinen, musiikista vastaa Henry Ojutkangas & Arto Louhela Band.

Rumputusten ja julistusten jälkeen Rotuaarin lavalla palkitaan positiivisin oululainen klo 13.00 ja klo 13.30 alkaa uusi musiikkitapahtuma Sounds of Oulu, jonka ohjelmassa on jazz-paraati, jamia kadulla Valkean edustalla sekä oululaisten big bandien konsertti klo 14-17 Rotuaarin lavalla sekä Sounds of Oulu -iltaohjelmaa ydinkeskustan ravintoloissa.

Oulun Päivien ensimmäinen viikonloppu on täynnä tapahtumia. Perjantaina 15.6. on Tanssia kaikille –tapahtuma Rotuaarilla klo 17-19 ja Naisten ääniä –konsertti Vahalla Paloasemalla klo 19 alkaen. Perjantaina alkaa koko viikonlopun kestävä Kirja- ja taidemessut, jonka tapahtumapaikka on tällä kertaa Pikisaaressa.

Ensimmäisen viikonlopun ohjelmassa on mm. musiikkifestivaaleja kuten Hoodfest, Ykän pubin Metallifestivaali ja Pikipop Välivainion Tukikohdassa sekä Oulun Päivien avausviikonloppuun perinteisesti kuuluvat Puolivälinkanaan vesitornin avoimet ovet ja lättäajelut ja Porhan näyttelyt.

Oulun Päivien ohjelman liikunta- ja urheiluohjelman teema on tänä vuonna pyöräily. Jo ensimmäisenä viikonloppuna on mahdollista kokeilla safaria läskipyörällä ja lähteä laatikkopyöräjamien merkeissä laatikkopyörän kyytiin.

Ohjelmassa on perinteiseen tapaan paljon ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille, kuten esimerkiksi Kesäpäivä Hietasaaressa ja koko perheen näytelmä Rattoisilta Rantamilta, josta on Linnansaaressa kaikkiaan 6 esitystä 29.6. alkaen.

Oulun Päivien ohjelmistossa on tarjontaa tasapainoisesti koko kolmen viikon ajan: ohjelmassa on mm. yksi Suomen suurimmista katutanssitapahtumista Oulu Katutanssit 2018 Rotuaarilla 30.6. sekä korttelitapahtumista Titta på Tuira, Karjasilta Blues ja Oulun Päivien Juurihoito sekä konsertit suistoalueella Oulun Päivien viimeisellä viikonlopulla.

 

Lisätietoa:
www.ouka.fi/oulunpaivat

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter