fbpx

Kansainvälisenä YK:n päivänä syvennytään rauhan maailmaan: Oulu2026 kutsuu sinut Rauhankone-tilaisuuteen

19.10.2021 | UUTISET

”Kyse ei ole vain rauhasta konfliktien poissaolona, vaan rauhasta luottamuksen, jakamisen ja välittämisen kulttuurin ilmapiirinä.” 

Oulu2026 järjestää kansainvälisenä YK:n päivänä 24.10. klo 15 alkaen avoimen tilaisuuden, jossa syvennytään meidän tapoihimme kommunikoida ja edistää rauhaa Rauhankone-ohjelmakokonaisuuden kautta. Tilaisuus järjestetään elokuvateatteri Starissa (Kalliotie 6, 90500 Oulu). Tervetuloa mukaan! 

Tilaisuudessa näytetään Ville Suhosen ohjaama Ikuiseen rauhaan -dokumenttielokuva, joka kertoo pasifisti ja aseistakieltäytyjä Arndt Pekurisen tarinan. Elokuvanäytöksen jälkeen pidetään avoin keskustelu Rauhankone-ohjelmakokonaisuudesta. Paikalla on Johanna Honkela, joka tulee kertomaan isänsä Timo Honkelan Rauhankone-kirjasta ja sen taustoista. Keskustelun moderoi Oulu2026-hankejohtaja Piia Rantala-Korhonen. 

Rauhankone-ohjelmakokonaisuus esittelee uuden tavan ratkaista konflikteja, edistää vuoropuhelua, parantaa kulttuuri-ilmastonmuutosta ja määrittelee uudelleen yhteisten etujen ja ihmisyyden käsitteet. Rauhankone pohjautuu suomalaisen tutkijan Timo Honkelan elämäntyöhön.

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Huom. tilaisuus on kaikille avoin ja paikkoja on rajattu määrä. 

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Ikuiseen_rauhaan_elokuvanaytos_ja_keskustelu_Rauhankoneohjelmakokonaisuudesta_7961 

Jaa sivu eteenpäin

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles