fbpx

Hae mukaan Oulussa järjestettävään tapahtumatuotannon Master Class -työpajaan

7.9.2020 | UUTISET

Oulu Urban Culture -järjestön luotsaama Urban Boost -hanke ja Oulu2026 tuovat yhteistyössä Oulun Pikisaareen isobritannialaisen huipputuottaja Paul Gudginin tapahtumatuotannon Festival and Event Management Master Class -työpajan lokakuussa 2020. Työpaja on maksuton ja hakuaika loppuu 11.9.2020.

Paul Gudgin on isobritannialainen huipputuottaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus festivaalituotannoista. Gudgin on toiminut muun muassa maailman suurimman taidefestivaalin Edinburgh Fringen johtajana. Lisäksi hän on kouluttanut ympäri maailmaa tuhansia tapahtumajärjestäjiä suosituissa MasterClass-työpajoissa.

Master Class -työpaja on suunnattu sekä nuorille että ammattimaisille tapahtumatuottajille, jotka tuottavat pää- tai sivutoimisesti festivaaleja tai tapahtumia Oulu2026-hankkeen vaikutusalueella. Työpajan tavoitteena on vahvistaa tapahtumakentän kapasiteettia Oulu2026-vaikutusalueella sekä tuottaa mielenkiintoisia ja kunnianhimoisia tapahtumia elävöittämään ja tukemaan alueen kehitystä kohti mahdollista Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta 2026.

Lue lisää ja hae mukaan Oulu Urban Culturen verkkosivuilla.

 

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter