fbpx

Frozen People: Taidehaku / Open Call

15.12.2023 | Rohkeasti Reunalla, UUTISET

FROZEN PEOPLE on elektronisen musiikin, pohjoisen taiteen ja talvisen tyylin festivaali. Pääsymaksuton tapahtuma järjestetään Oulun Nallikarissa lauantaina 2. maaliskuuta 2024 klo 14–22. Tapahtuman tuottaa Oulu Urban Culture ry, ja se on osa Oulu2026-kulttuuriohjelmaa. Nyt haetaan taiteen tekijöitä toteuttamaan taideohjelmaa.

Tapahtumassa esiintyy elektronisen musiikin artisteja ja DJ:tä. Taidehaussa etsitään pääsääntöisesti toteutuksia, jotka eivät häiriinny taustalla soivasta musiikista. Teokset voivat olla esimerkiksi visuaalisia toteutuksia, installaatioita tai osallistavaa yhteisötaidetta. Tänä vuonna alueelle rakentuu myös toinen lava, johon voit tarjota esimerkiksi äänentoistoa vaativia performansseja tai äänitaidetta. Toteuttaja voi olla myös itseoppinut tekijä tai DIY-henkinen työryhmä.

Järjestäjät toivovat sisältöjä, jotka ovat eko- ja kierrätyshenkisiä eivätkä jätä jälkiä ympäristöön festivaalin päätyttyä. Muistathan, että Nallikarissa tuulee aina ja pakkasta voi olla kovastikin. Teosten tulee kestää brutaalit sääolosuhteet, eivätkä ne saa aiheuttaa vaaraa yleisölle. Teos täytyy kiinnittää jäähän, mikäli rakenne on kevyehkö ja sillä on esimerkiksi riski kaatua voimakkaassa tuulessa. Käyttöön tarjotaan telttaruuveja ja kiinnitysremmejä, joita hyödyntäen teos on mahdollista kiinnittää turvallisesti.

Aluetaidehaku päättyy sunnuntaina 14.1.2024 klo 16.

Lisätiedot ja hakulomake löytyvät Oulu Urban Culturen verkkosivulta.

 

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter