fbpx

Eurooppa-viikolla Oulussa kuullaan lounassoundeja perjantaina 11.5.

8.5.2018 | UUTISET

Eurooppa-viikolla Oulussa kuullaan lounasaikaan yllätysmusiikkia perjantaina 11.5. kello 11 ja 15 välillä. Lounas Soundi – Lunch Sound –tapahtuma jalkautuu useisiin keskustan lounasravintoloihin.

Yhtyeet Elaine, Kadonnut Manner ja The Triplet kiertävät kukin kolme ravintolaa, esiintyen kolmen biisin verran jokaisessa paikassa.

Oulun lounasravintoloista mukana ovat Amarillo, Frans&Camille, H2O Kaleva, H2O Keskusta, Hilikku, Kolo Cafe Bar, Puistokahvila Makia, Ravintola Medisiina ja Ravintola Puistola

Taustatietoa kiertävistä yhtyeistä:

Elaine
Elaine on kuin yrittäisit kääriä sätkää näpit jäässä kemijärveläisellä jängällä. Yhtäkkiä Mark Knopfler tulee soittamaan sinulle lohduttavia säveliä ja samalla joutsenparvi laskeutuu eteesi. Huomaat ettei elämä olekaan kovin kurja.

Kadonnut Manner
Kadonnut Manner on oululaisen Lauri Mannerin suomalais-primitivistinen soolokitaraprojekti, jossa rytmikkäällä sormisoitolla matkataan avovire-country-bluesista aina kokeellisempiin maastoihin. Hypnoottista ja jännittävää soittoa, jossa on kuitenkin koko ajan mukana jalan alle menevä rytmi ja bluesin tuntuma.

The Triplet
The Triplet on oululaislähtöinen ukuleletrio. Trio perustettiin vuonna 2016 ja trion muodostavat Sanni ja Kerttu Saarnisaari sekä Heta Saarenkunnas. Trion ohjelmisto koostuu monipuolisesti eri musiikkityyleistä, sekä omista, että muiden tekemistä sovituksista. Yhtyeen musiikki saa sinut taatusti hyvälle tuulelle!

 

Lisätiedot:

Ville Hämäläinen p. 040 663 5539

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter