fbpx

Avustusta haettavissa luovan työn kokeilu- ja kehittämishankkeisiin

13.3.2018 | UUTISET

Opetus- ja kulttuuriministeriöstä on parhaillaan haettavissa avustusta luovan työn kokeilu- ja kehittämishankkeisiin, joilla edistetään kansainvälistymistä ja vahvistetaan välittäjätoimintaa. Haku päättyy 19.4.2018.

Avustuksilla edistetään luovan työn ja kansainvälistymisen edellytyksiä sekä vahvistetaan taiteen ja kulttuurin alojen välittäjätoimintaa kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.

Välittäjätoiminnalla tarkoitetaan tässä haussa agentuuri-, manageri- tai muun vastaavan välittäjäyrityksen toimintaa, jonka tarkoituksena on saattaa välittäjäyrityksen asiakkaana olevan tuottajan tai oikeudenhaltijan kulttuurisisältö markkinoille. Toiminnan tavoitteena on tyypillisesti kulttuurisisällön markkinoille saattaminen, asiakaskunnan laajentaminen tai uusien markkinoiden avaaminen.

Avustus on tarkoitettu taiteen ja kulttuurin alojen, taide- ja kulttuurifestivaalien ja kulttuurimatkailun parissa toimiville oikeuskelpoisille yhteisöille ja säätiöille. Avustusta ei myönnetä yksityishenkilöille, työryhmille, oppilaitoksille, kunnille tai kuntayhtymille. Oppilaitokset, kunnat ja kuntayhtymät voivat kuitenkin olla hakijan yhteistyökumppaneina tai toiminnan kohteina.

Tarkemmat tiedot hausta ja avustuksen myöntämisen ehdoista löytyvät opetus- ja kulttuuriministeriön hakuilmoituksesta

Lisätietoja:

  • neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake, p. 0295 3 30067
  • kulttuuriasiainneuvos Kirsi Kaunisharju, p. 0295 3 30144
  • neuvotteleva virkamies Anne Mattero, p. 0295 3 30206

Jos tarvitset lisätietoja liittyen Oulu2026-hankkeeseen, ota yhteyttä projetkipäällikkö Heli Metsäpeltoon, p. 044 7037554 tai hankejohtaja Piia Rantala-Korhoseen p.044 7031116

Jaa sivu eteenpäin

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles