fbpx

Rekry: Toimitusjohtaja

5.11.2021 | UUTISET

Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026. Kantava teemamme on kulttuuri-ilmastomuutos, joka yhdistää asioita yllättävillä tavoilla, luo kohtaamisia ja synnyttää vuorovaikutusta. Kaiken tavoitteena on luovuutta uhkuva, elinvoimainen ja lumovoimainen kaupunki. Oulu2026-kulttuuriohjelma toteutetaan yhdessä paikallisten, kansallisten ja eurooppalaisten kumppanien kanssa – kulttuuri-ilmastonmuutos alkaa pohjoisesta!

Rekry2

Etsimme 1.1.2022 toimintansa aloittavaan Oulun kulttuurisäätiöön

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana johdat säätiön toimintaa ja taloutta sekä toimit ohjelmajohtajan ja päälliköiden esimiehenä. Vastaat säätiön hallituksen asioiden valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta sekä säätiön viestinnästä yhteistyössä henkilöstön kanssa. Edustat säätiötä ja vastaat säätiön toiminnalle annettujen tavoitteiden toteutumisesta ja edunvalvonnasta yhdessä säätiön hallituksen kanssa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta kulttuurialan tehtävistä ja vaativista johtamistehtävistä. Sinulla on myös tuntemusta säätiön ja kulttuurikaupunkien toiminnasta ja kuntien kehittämistehtävistä. Omaat erinomaiset verkostoitumis- ja yhteistyötaidot ja toimit luontevasti kansainvälisissä verkostoissa. Sinulla on näyttöä laajojen, pitkäkestoisten hankekokonaisuuksien ja moniammatillisen organisaation johtamisesta. Olet yhteistyön rakentaja ja innostava kehittäjä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja valmiutta matkustaa kotimaassa ja ulkomailla.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemukset on toimitettava 23.11.2021 klo 15.00 mennessä. Hakijatiedot eivät ole julkisia.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan -31.12.2027 saakka
Palkkaus: Voit esittää palkkatoiveesi
Työavain: 393352

Oulun kulttuurisäätiö tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää Oulua kulttuurikaupunkina!

Lisätietoja tehtävästä antavat Oulun kulttuurisäätiö sr:n hallituksen puheenjohtaja Risto Ruohonen tai varapuheenjohtaja Päivi Laajala, soittopyynnöt välittää Katja Seppälä p. 044 703 1164.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter