fbpx

Rekry: Ohjelmajohtaja

5.11.2021 | UUTISET

Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026. Kantava teemamme on kulttuuri-ilmastomuutos, joka yhdistää asioita yllättävillä tavoilla, luo kohtaamisia ja synnyttää vuorovaikutusta. Kaiken tavoitteena on luovuutta uhkuva, elinvoimainen ja lumovoimainen kaupunki. Oulu2026-kulttuuriohjelma toteutetaan yhdessä paikallisten, kansallisten ja eurooppalaisten kumppanien kanssa – kulttuuri-ilmastonmuutos alkaa pohjoisesta!

Rekry2

Etsimme 1.1.2022 toimintansa aloittavaan Oulun kulttuurisäätiöön

OHJELMAJOHTAJAA

Ohjelmajohtajana vastaat kulttuuriohjelmasta, projektien valinnasta ja toteutuksesta. Toimit ohjelmayksikön henkilöstön esimiehenä ja vastaat kulttuuriohjelman toiminnasta ja taloudesta säätiön hallitukselle. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja muun henkilöstön kanssa. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat monipuolisen kulttuuriohjelman yhteistyöverkoston ja ohjelmakonseptien rakentaminen ja tapahtumahankinta.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta kulttuurituotannon johtotehtävistä sekä tuntemusta kulttuuripääkaupunkien toiminnasta. Sinulla on laajat kulttuurialan kansalliset ja kansainväliset verkostot. Olet luova ja toimit yhteistyössä eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä projektityöstä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja valmiutta matkustaa kotimaassa ja ulkomailla.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemukset on toimitettava 23.11.2021 klo 15.00 mennessä. Hakijatiedot eivät ole julkisia.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan -31.12.2027 saakka
Palkkaus: Voit esittää palkkatoiveesi
Työavain: 393353

Oulun kulttuurisäätiö tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden kehittää Oulua kulttuurikaupunkina!

Lisätietoja tehtävästä antavat Oulun kulttuurisäätiö sr:n hallituksen puheenjohtaja Risto Ruohonen tai varapuheenjohtaja Päivi Laajala, soittopyynnöt välittää Katja Seppälä p. 044 703 1164.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter