fbpx

Oulun kulttuurisäätiön hallitus aloitti työnsä kohti kulttuuri-ilmastonmuutosta

5.11.2021 | UUTISET, Vastakohtien voima

Oulun kulttuurisäätiön hallitus kokoontui ensimmäiseen kokoukseen lokakuun lopulla. Hallitus käsitteli kokouksessaan säätiön käynnistämiseen liittyviä asioita ja teki päätöksiä säätiön henkilöstön rekrytoinneista. Hallitus avasi Oulun kulttuurisäätiön toimitusjohtajan ja ohjelmajohtajan tehtävät julkiseen hakuun 5.11. alkaen. Säätiöön haetaan tässä vaiheessa myös talousasiantuntijaa. Oulu2026-hakutiimissä määräaikaisissa tehtävissä työskennelleet palkataan vastaaviin määräaikaisiin tehtäviin säätiölle 1.1.2022 alkaen.

Hallitus kokoontuu vuoden 2022 aikana 9–10 kertaa ja kokoontuu pääsääntöisesti hybridimallilla, koska jäseniä on eri puolilta Suomea.

”Säätiön hallitus aloitti työskentelynsä hyvässä ja innostuneessa ilmapiirissä. Lämmin kiitos Oulu2026-tiimille valmistelusta, säätiöllä on hyvät edellytykset jatkaa valmistelun pohjalta”, toteaa Oulun kulttuurisäätiön hallituksen puheenjohtaja Risto Ruohonen.

Oulun kulttuurisäätiön tarkoituksena on kehittää Oulua kulttuuri- ja tapahtumakaupunkina, edistää taiteilijoiden ja kulttuurialan toimintaedellytyksiä sekä osallistua kulttuurialaa kehittävään toimintaan kansallisesti ja kansainvälisesti. Säätiön operatiivinen toiminta alkaa vuoden 2022 alusta alkaen, kun Euroopan kulttuuripääkaupunki 2026 järjestelyvastuu siirtyy Oulun kaupungilta säätiölle.

Oulun kulttuurisäätiön puheenjohtaja on Risto Ruohonen, valtiotieteiden maisteri, ja varapuheenjohtaja on Päivi Laajala, Oulun kaupunginjohtaja. Jäsenet ovat Emilie Gardberg, Sibelius-Akatemian dekaani, Reima Loukkola, Osuuskauppa Arinan hallintojohtaja, Tytti Määttä, Kuhmon kaupunginjohtaja, Jouko Niinimäki, Oulun yliopiston rehtori, Elena Näsänen, mediataiteilija ja Cay Sevon, valtiotieteiden tohtori.

Rekryilmoitukset on julkaistu www.Oulu2026.eu sivuilla.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter