fbpx

CULTUR€ – Matching with Busine$$

28.3.2024 | UUTISET

Tiedätkö, miten kulttuurin ja taiteen avulla voidaan tuottaa ja kasvattaa yritysten arvoa?

Yhteistyö kulttuurin ja luovien alojen kanssa luo uusia mahdollisuuksia kehittää yrityksesi liiketoimintaa, tuotteita ja palveluita. Se on myös oiva keino tavoittaa uusia asiakkaita. Yhteistyön avulla on helpompi luoda uusia innovaatioita kaikille yritystoiminnan osa-alueille: ekologiseen, taloudelliseen ja sosiaaliseen kestävään kehitykseen – henkilökunnan hyvinvointia ja tuottavuutta unohtamatta.

Nyt yritykselläsi on mahdollisuus saada kansainvälistä näkyvyyttä ja yhteistyöverkostoja kulttuurin parista. Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026, ja silloin koko Euroopan huomio suuntautuu Ouluun. Oletko valmis?

CULTUR€ – Matching with Busine$$ -tilaisuudessa pääset tutustumaan muihin yhteistyötä etsiviin tahoihin, ja saat asiantuntijoiden apua yhteistyön rahoittamiseksi. Lisäksi pääset näkemään, miten muut yritykset ovat hyödyntäneet kulttuuripalveluita lisäarvon löytämiseen ja kasvattamiseen.

CULTUR€ – Matching with Busine$$ -tapahtuma on osa EU Dance Hack -hanketta, jota tukee EU Luova Eurooppa ja Oulu2026. Yhteistyökumppaneita ovat TaikaBox ry, BusinessOulu, Radio Kaleva, Osuuskunta A.Vipunen, Kaltio Creative, TAIKE Luova verkko.

Tilaisuudessa pääset nauttimaan viihtyisästä chillout loungesta verkostoitumisen yhteydessä.

Paikka: BusinessAsema & Startup Station (Hallituskatu 36, 90100 Oulu)
Aika: 30.5.2024 klo 18:00-20:30

Lisätietoa löytyy: https://taikabox.com/culture/

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Cultur_Matching_with_Busine_2039/fi

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter