fbpx

Cultural Climate Change Pitching

1.2.2020 | MENNEET TAPAHTUMAT

Oulu2026 ja Oamkin CULTA-hanke tuovat torstaina 12. maaliskuuta klo 17.30 BusinessAsemalle pitchauskilpailun kulttuurialan toimijoille, yhteisöille ja yrityksille. Pitchauskilpailussa haetaan ratkaisuja, joilla edistetään Oulun kulttuuripääkaupunkihankkeen päätavoitetta, kulttuuri-ilmastonmuutosta. Miten kulttuurin keinoin voimme tehdä Oulusta ja muista kaupungeista parempia paikkoja elää?

Oulussa on totuttu pitämään myyntipuheita jääkylmästä avannosta, mutta kulttuuri-ilmastonmuutoksessa on kyse kylmien kaupunkien lämmittämisestä kulttuurin avulla. Täten kulttuuriväki pitchaa omat ehdotuksensa kulttuurisaunan lauteilta ja puhekielenä on kansainvälistä tuomaristoa huomioon ottaen englanti. Parhaan ehdotuksen toteutukseen on luvassa 2026 euron rahoitus.

Pitchauksen säännöt

– Voit osallistua organisaationa, yhtiönä, yhteisönä tai yksityishenkilönä
– Myyntipuhe esitetään saunan lauteilta, mutta muutoin esiteltävää asiaa voi visualisoida ja käyttää avustajia. Vain luovuus on rajana.
– Puheen mitta on enintään 3 minuuttia
– Kieli: Englanti
– Palkintoraha parhaan idean toteutukseen on 2026€. Summa tulee laskuttaa, joten käytössä pitää olla y-tunnus. Myös laskutuspalvelua voi käyttää.

Lisätietoja: henri.turunen@ouka.fi

 

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter