fbpx

Uusia tuottajia Oulu2026-tiimiin

4.2.2021 | UUTISET

Vuoden alussa Oulu2026-tiimissä aloitti uusia jäseniä; tuottajat Kaisa Silvo ja Erika Riekki. He ovat jo päässeet mukaan tekemään tärkeintä eli voiton tuovaa hakukirjaa! Erika metsässä

Erika Riekki on kansainvälinen tuottaja, joka on viettänyt viimeiset vuodet ulkomailla. Hänen työkentällään on muun muassa kansainväliset yhteydet.

“Oulun ja pohjoisen Suomen kulttuuriin uniikkiuus on korostunut itselleni. Alueelta löytyy paljon kiinnostavia kulttuuritapahtumia ja -ilmiöitä, mutta nämä eivät kuitenkaan ole tunnettuja maailmalla. Tämä on yksi monista syistä, miksi Oulu ja pohjoinen Suomi ansaitsevat kulttuuripääkaupungin tittelin.”

Kulttuuri-ilmastonmuutos merkitsee Erikalle kulttuurin avulla luotua muutosta.

“Vaikka kulttuuri on kaikkialla, sen olemassa olon tiedostamisen ja ymmärtämisen lisääminen auttavat luomaan laajempaa muutosta Oulussa, pohjoisessa Suomessa ja laajemmin.”

 

Kaisa

Tuottaja Kaisa Silvo tekee työtä erityisesti alueellisen ohjelmatyön ja yhteistyön parissa. Kaisa katsoo Oulua savolais-helsinkiläisin silmin ja näkee Oulun omaleimaisen kulttuurin kaupunkina, joka katsoo eteenpäin juuriaan unohtamatta.

”Ouluun tullessa tuntuu aina, että meneillään on jotakin odottamatonta ja jännää – siihen osasyy on varmasti alueen tapahtumien kirjo sekä vahva DIY-meininki, joka versoo kulttuuria eri puolille kaupunkia.”

Aluetuottajana Kaisa ottaa haltuunsa koko Oulu2026-alueen, eli yhteensä 33 kuntaa.

“Oulu2026-alueella vuosien mittaan niin pyöräillen, junalla, auton kyydissä kuin veneillenkin kierreltyäni voin todeta, että alue on pullollaan moninaisia kiinnostavia kulttuurikohteita, hienoja tarinoita, upeita luontokohteita sekä kotiseudustaan kivalla tavalla ylpeitä ihmisiä. Näistä kaikista muodostuu ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka helmiä toivoisin mahdollisimman monen pääsevän ihastelemaan.”

Kaisaan ja Erikaan voi olla rohkeasti yhteydessä. Yhteystiedot löytyvät sivuiltamme.

Kuvat: Harri Tarvainen.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter