fbpx

Uusi ArTech-seminaari Oulussa!

8.10.2018 | UUTISET

Tiede, taide ja teknologia kohtaavat ArTech-seminaarissa 2.11. Oulun pelikampuksella. Oulu2026:n järjestämässä seminaarissa Oulun alueen yritykset, kulttuuritoimijat, ammattitaitelijat sekä tutkimus- ja oppilaitokset pistävät päänsä yhteen. Tämä on tilaisuus päästä tutustumaan virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden maailmaan!

Seminaarin pääpuhujana on huippututkija, Oulun yliopiston professori Steven M. LaValle, joka tuo esiin mm. XR- eli virtuaaliteknologioiden mahdollisuuksia taiteen näkökulmasta. Seminaarissa ovat puhujina myös alueen läänintaiteilija Leevi Lehtinen (valotaide) ja Antti Tenetz (biotaide) sekä Oulun ammattikorkeakoulun yliopettaja Blair Stevenson. ArTech sisältää puheenvuorojen lisäksi paneelikeskustelun, yritysten ja oppilaitosten ja taiteilijoiden demoja ja esittelyjä.

Tilaisuuden moderaattori on Ludocraft Oy:n toimitusjohtaja, Oulu2026-hankkeen yhdeksi luovaksi neuvonantajaksi nimetty Tony Manninen.

Tilaisuus toteutetaan englanniksi. Ilmoittautuminen seminaarin alkaa 28.9.2018 ja päättyy 26.10.2018 Eventbriten kautta. Tervetuloa mukaan!

Paikka: Oulun Pelikampus, Aleksanterinkatu 4-6.

Aika: 2.11.2018, klo 9-15.

Jaa sivu eteenpäin

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles