fbpx

Suomen virallisessa Euroviisukatsomossa myös musavisaa, DJ Kaasi, glitterimeikkejä ja –tatuointeja sekä sirkustaidetta

9.5.2018 | UUTISET

Lauantaina 12.5. on Suomen virallisessa Euroviisukatsomossa Oulun kauppakeskus Valkean Kesäkadulla ohjelmaa tarjolla ennen Euroviisulähetyksen alkua. Kisakatsomoon ovet aukeavat klo 20.30. Jonottaminen ja sisäänkäynti tapahtuu Kauppurienkadun puoleisesta pääovesta. Vieraat otetaan sisään jonottamisjärjestyksessä. Kisakatsomon ohjelma alkaa klo 21. Katsomossa on ohjelmaa Ylen kuvauksien lisäksi ennen viisulähetystä, joka alkaa Portugalista klo 22.

Viisufinaalia odotellessa yleisöllä on mahdollisuus tavoitella euroviisuaiheista palkintoa Pyhiksen Eurovisassa. Kymmenen kysymyksen euroviisuvisan on laatinut Marko ”Pyhis” Pyhähuhta, joka tunnetaan mm. pitkäaikaisena ravintola 45 Specialin DJ:nä ja musavisojen vetäjänä oululaisissa ravintoloissa. Pyhis on myös touhunnut elävän musiikin tapahtumia Ouluun 15 vuoden ajan Rotos ry:n aktiivijäsenenä.

Oulun Valkean Euroviisujen kisakatsomon tunnelmaa nostattaa yksi Pohjois-Suomen tunnetuimmista tiskijukista – DJ Kaasi. Oululainen levysoittamisen moniottelija on kiertänyt Suomen yökerhoja ja discoja pohjoisesta etelään, aina Itämeren jorauslautoille asti. Nykyisin, DJ-keikkailun ohessa, Kaasi on myös säännöllisesti äänessä YleX:n perjantai-iltojen DJ Orionin ’Uuden Tanssimusiikin Lista’ -ohjelmassa. DJ Kaasin Valkean kisakatsomon lämmittelysetti klo 20.30-22.00 sisältää Euroviisujen todellisia klassikoita ja isoimpia megahittejä. Luvassa on siis runsaasti modulaatioita, tarttuvia kertosäkeitä ja aitoa tunnetta.

Lisäksi tapahtumassa on paikalla Glitterinisti, joka on Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut glitteriin. Glitterinistit tekevät glittermeikkejä ja -tatuointeja tapahtumavieraille.

Ilona Jäntti on oululaislähtöinen sirkustaiteilija, joka työskentelee monella mantereella omien teostensa esiintyjänä ja useiden sirkusryhmien vierailevana koreografina. Jäntti on valmistunut ilma-akrobaatiksi Cirkus Piloterna -koulusta Tukholmasta ja tanssitaiteen maisteriksi Laban Centrestä Lontoosta pääaineenaan koreografia. Hän on esiintynyt useiden eurooppalaisten nykysirkusryhmien, mm Cirkus Cirkörin, tuotannoissa sekä mm Panaman Kansallisteatterissa, Lontoon Royal Opera Housessa sekä Nobel -gaalassa Tukholmassa. Jäntti palkittiin Sirkuksen tiedotuskeskuksen myöntämällä LUMO-palkinnolla Thalia-gaalassa 2016.

 

 

Lisätiedot:

tuottaja Janita Jämsén, Oulun kaupunki, puh. 050 361 7924

Jaa sivu eteenpäin

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles