fbpx

Osallistujamäärä yllätti järjestäjät – ArTech-seminaari miltei täyteen varattu

18.10.2018 | UUTISET

Oulu2026-hankkeen järjestämä avoin ArTech-foorumi on saanut paremman vastaanoton, kun mitä järjestäjät osasivat odottaa. ArTech-seminaari pidetään Oulun Pelikampuksella 2. marraskuuta.

”Ilmoittautumisaikaa on vielä runsas viikko ja Oulun Pelikampukseen varattu tila on bookattu miltei täyteen. Olemme ottaneet streamaukseen vielä toisen lisätilan käyttöön”, kertoo suunnittelupäällikkö Olli Rantala Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluista.

Seminaarin pääpuhuja on professori Steven LaValle Oulun yliopistosta.  Hänen puheensa kärki käsittelee lisätyn todellisuuden ratkaisuja, eri käyttäjien näkökulmasta. Hän tuo esille, mitä teknologialla voidaan jo saavuttaa ja mikä nyt tuntuu mahdottomalta, voi hyvinkin olla mahdollista tulevaisuudessa.

ArTech-seminaarin toinen osuus toteutetaan pecha kucha -muotoisena, jossa eri puhujat avaavat teknologioiden käyttöä ja mahdollisuuksia omista lähtökohdistaan. Seminaarin puhujat osallistuvat paneelikeskusteluun, jota moderoi LudoCraft-toimitusjohtaja Tony Manninen.

Päivän loppuosa on varattu oppilaitosten, yritysten ja taiteilijoiden esittelyille ja vuoropuheluille.

”Päivästä on tulossa interaktiivinen, jossa kaikki mukanaolijat pääsevät varmasti alueen huippuosaajien kanssa keskustelemaan ja vuorovaikutteisesti osallistumaan eri teknologioiden ja sisältöjen kautta”, sanoo Rantala.

ArTech on kulttuurin, tieteen ja taiteen yhdistävä seminaari, joka on osa Kulttuuripääkaupunki kansainvälistymisen ja elinvoiman edistäjänä -hanketta. Rahoitus tulee Pohjois-Pohjanmaan liiton AIKO-rahoituksesta.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter