fbpx

Kulttuuritoimija – Vaikuta ja vastaa Oulu2026-kyselyyn!  

14.11.2022 | UUTISET

Marraskuun alussa käynnistyy Oulu2026-alueen taide- ja kulttuurialantoimijoille suunnattu kysely, jossa kartoitetaan kulttuurialan toimijoiden näkemyksiä alan toimintaedellytyksistä ja kulttuuripääkaupunkitoiminnasta. Kysely on osa Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen tutkimusta Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden toteutuksesta ja sen vaikutuksista.

”Vastauksia kyselyyn toivotaan mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti alueen kulttuuritoimijoilta, kuten kulttuurin parissa toimivilta yhdistyksiltä, luovien alojen yrityksiltä, tapahtumilta ja festivaaleilta sekä julkisen sektorin toimijoilta ja taide- ja kulttuuri-instituutioilta”, kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen erikoistutkija Mervi Luonila kertoo. ”Myös yksittäiset taiteilijat tai muut taide- ja kulttuurialan toimijat ovat tervetulleita osallistumaan kyselyyn!” Luonila jatkaa.

Kysely on auki 9.11.–16.12. 2022 ja siihen voi vastata suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Eri tahoille suunnatut kyselyt ovat osa tutkimushankkeen lähtökohtatiedon keruuta ja niitä toistetaan kaikkiaan kolme kertaa vuoden 2027 loppuun asti kestävän tutkimus- ja arviointihankkeen aikana. Kyselyt tuottavat tietoa Oulu2026-toiminnasta ja edesauttavat vaikutusten seuraamista koko Oulu2026-alueella.

Lisätietoja Oulu2026-tutkimus- ja arviointihankkeesta:
https://www.cupore.fi/fi/tutkimus/tutkimushankkeet/oulu2026

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter