fbpx

Kevään 2023 Arctic Food Cornerit

21.3.2023 | ArcticFoodLAb, UUTISET

Arctic Food Cornerit saavat jatkoa ja keväälle on tiedossa mielenkiintoisia kornereita!

 


9.5.2023 klo 9:00-11:00 
Opiskelijat avuksi yrityksellesi! /ProAgria
Caset: Itä-Suomen joulukorit ja Oamk-mahdollisuudet 

PERUTTU
14.6.2023 klo 13-15:00 

Artesaaniruoka SM 2023 

 

 

Hillopurkkeja

 

9.5.2023 Arctic Food Cornerin aiheena on oppilaitosyhteistyön mahdollisuudet ja kokemukset.
Arctic Food Corner kello 9-11, ProAgria Oulun tiloissa, osoitteessa Kauppurienkatu 23, 6. krs tai Teamsin kautta linjoilla.

 

Ohjelma:

  • Itä-Suomen MKN:n paikallisten tuotteiden  joulukori -yhteistyö oppilaitosten ja vähittäiskaupan kanssa, yritysasiantuntija Johanna Rinnekari, Itä-Suomen MKN
  • Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijayhteistyön mahdollisuudet, Satu Välijärvi ja Jyrki Holappa, Oulun ammattikorkeakoulu

Onko yrityksessäsi kehittämistarpeita, joiden eteenpäin viemiseksi tarvitset apua ideoinnissa, tiedonhaussa, toiminnan arvioinnissa tai erilaisten kokeilujen, selvitysten ja suunnitelmien tekemisessä? Kaipaatko yrityksesi toimintaan tuoreita ajatuksia ja uusia ideoita? Oamkin opiskelijat ovat käytettävissäsi esimerkiksi erilaisten projekti- ja opinnäytetöiden sekä harjoittelun kautta. Tule kuulolle 9.5., niin kerromme lisää!

 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tilaisuuteen löytyy täältä.

 

——————————————————————————————————————————

PERUTTU
Arctic Food Corner tiistaina 14.6 kello 13:00-15:00 Oulun kulttuurisäätiö, Torikatu 18, 90100 Oulu 1. kerros

Onko Artesaaniruoka SM-kilpailu sinulle tuttu?

14.6.2023 Arctic Food Cornerissa pääsemme kuulemaan Arteesaaniruoan 2023 SM-kilpailuista, kun vieraaksemme saapuu Henna Kukkonen Suomen Artesaaniruoka yhdistyksestä kertomaan kilpailun konseptista ja hyödyistä. Kilpailu järjestetään 17.-19. lokakuuta 2023 kahdeksatta kertaa – tänä vuonna Rovaniemellä. Kilpailu on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista raaka-aineista käsityömäisesti. Artesaaniruoan SM-kilpailun avulla pienet yritykset pääsevät vauhdittamaan tuotteidensa myyntiä sekä markkinointia.

 

Käy tutustumassa Artesaaniruoka SM-kilpailuihin virallisilla nettisivuilta.

 

Jos ajatus kilpailuun osallistumisesta yhtään kutkuttaa, niin tulehan tulla kuulolle! Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä. Linkin lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Tule kuulolle paikanpäälle Ouluun tai ole mukana Teamsin välityksellä.
Ilmoittaudu täältä korneriin.

———————————————————————————————————————————-

Arctic Food Corner on konsepti, joka kokoaa yhteen ruokakulttuurin ajankohtaisia mahdollisuuksia yrityksille infon muodossa. Aina on myös aikaa keskustelulle. Arctic Food Corneria luotsaavat Niina Keränen/Oulu2026 ja Kaisa Myllykangas/MKN Oulu. Haasta meitä ja heitä idea, josta haluat kuulla!

 

 

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter