fbpx

Festival of Cultures järjestetään tällä viikolla

16.11.2020 | UUTISET

Festival of Culturesia juhlitaan tällä viikolla eli 16.–20. marraskuuta! Festival of Cultures on yksi Oulun yliopiston suurimmista kotikansainvälistymisen tapahtumista. Tapahtuma on järjestetty vuosittain vuodesta 2017 alkaen. Festival of Cultures tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua moniin kulttuureihin ja tavata uusia ihmisiä eri maista ilman ulkomaille matkustamista.

Tänä vuonna festariohjelma on kuvattu etukäteen ja julkaistaan ensi viikolla video kerrallaan. Festival of Culturesissa on tänä vuonna yli 30 erilaista inspiroivaa, mielenkiintoista ja luovaa tapahtumaa, joihin voit osallistua suoraan kotoa mistä päin maailmaa tahansa.

Lue ohjelma tapahtuman verkkosivuilta ja poimi mielenkiintoisimmat tapahtumat kalenteriin.

Osallistu viikon tapahtumiin zoomissa täällä: https://oulu.zoom.us/j/65265222579. Kaikki videot ovat katsottavissa myös Festival of Culturesin verkkosivuilla ensi viikosta eteenpäin. Tapahtumat ovat englanninkielisiä.

Festival of Cultures on ilmainen ja avoin kaikille. Viikolla on luvassa musiikkia, mielenkiintoisia työpajoja, virtuaalisia kaupunkikierroksia, reissuvinkkejä, tarinoita ja paljon muuta. Valitse ohjelmasta itsellesi mielenkiintoisimmat tapahtumat ja lähde matkalle kymmenien eri kulttuureiden pariin.

Lisätietoa tapahtumasta ja sen historiasta löydät täältä.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter