fbpx

Digitaalisuudesta kiinnostunut tapahtumien ja kulttuurin tuottaja – hae hybridituottajakoulutukseen nyt!

26.6.2024 | UUTISET

Ensimmäisen Hybridituottaja 2026 -täydennyskoulutuksen haku on käynnissä sunnuntaihin 4. elokuuta saakka.

Hae 4. elokuuta mennessä mukaan Hybridituottaja 2026 -täydennyskoulutukseen, jossa keskitytään tuottajien digitaalisen ja kansainvälisen tapahtumaympäristön osaamisen kehittämiseen. Koulutus toteutetaan Oulun ammattikorkeakoulun ja Euroopan kulttuuripääkaupungin Oulu2026:n yhteishankkeessa.

Hybridituottaja 2026 -koulutuksen ensimmäinen kurssi Johdanto tapahtumatuottamiseen käynnistyi jo kesäkuussa, mutta mukaan muihin opintoihin ehtii hakemaan vielä sunnuntaihin 4. elokuuta 2024 saakka Oulun ammattikorkeakoulun sivuilta. Koulutuksesta järjestetään myös toinen toteutus keväällä 2025 ja haku siihen käynnistyy syksyllä 2024.

Hybridituottaja 2026 -koulutus ovat suunnattu tuottajana työskenteleville, tuottajan koulutuksen saaneille sekä kaikille alasta kiinnostuneille alanvaihtajille ja työttömille työnhakijoille. Opinnot ovat sivutoimisia ja jaettu kuuteen opintojaksoon. Osa opinnoista suoritetaan verkossa ja osa paikan päällä Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksella.

Koulutuksen opintojaksoilla opiskellaan monipuolisesti hybriditapahtuman muotoilua, hybriditapahtumien liiketoimintaa sekä käytännön toteuttamista. Tapahtumien striimaamisen ohella opinnoissa perehdytään muun muassa hybriditapahtumien konseptointiin, tekniikkaan, tekijänoikeuksiin ja sopimuksiin, sekä kansainvälisyyteen ja yleisötyöhön. Opiskelijat pääsevät myös kokeilemaan oppimiaan taitoja käytännössä Hybridituottaja camp -opintojaksolla sekä harjoittelujaksoilla Oulu2026-projekteissa. Lisätietoa voit lukea opintojen sisällöistä Oamkin sivuilta.

Osana koulutusten suunnittelutyötä on kartoitettu kokemuksia, kehitysideoita ja hyviä käytäntöjä kulttuuri-, tapahtuma- ja media-alan toimijoilta. Kartoitustyöhön osallistui syksyllä 2023 kulttuurin digitaalisuuden parissa työskenteleviä ammattilaisia muun muassa Suomen kansallisoopperasta ja -baletista, Yleltä, Helsingin juhlaviikoilta, Kesärauha-festivaalilta ja Ilmakitaransoiton MM-kilpailuista.

Lue lisää koulutusten sisällöistä ja niiden kehitystyöstä:

Hybridituottaja 2026 -koulutukset kehittävät tapahtuma-alan digitaalista osaamista Pohjois-Pohjanmaalla

Haku hybridituottajakoulutukseen käynnissä – suunnittelussa on hyödynnetty huipputekijöiden kokemuksia

Lisätietoja: Projektikoordinaattori Mirko Siikaluoma, mirko.siikaluoma@oulu2026.eu, p. 040 183 3188

Hybridituottaja 2026 -hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja se toteutetaan 1.4.2023-30.9.2025.

EU-lippu. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Jaa sivu eteenpäin

Dela på sociala medier

Share on social media

 

Lisää uutisia

More news articles

Fler nyheter