fbpx

Kilpailun säännöt

Järjestäjä
Oulun kulttuurisäätiö sr
Y-tunnus 3246820-6
Torikatu 18 1 krs., 90100 Oulu
oulu2026@ouka.fi

Kilpailu ja arvonta
Mustikkapiirakkahaaste-kilpailuun voi osallistua 6.8.–28.8.2022 ja arvontaan 6.8.–3.9.2022 välisenä aikana. Voittajat valitaan tämän jälkeen.

Mustikkapiirakkahaaste-kilpailun voittajan valitsee raati. Myös yleisöäänet otetaan huomioon. Arvonnan voittaja arvotaan satunnaisesti.

Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuvan itse leipomastaan mustikkapiirakasta Facebookissa tai Instagramissa. Kuvan tulee olla jaettu kampanja-aikana, julkisella profiililla sekä merkitty tunnuksilla @oulu2026official ja #piirakkapidot.

Arvontaan osallistuvat kaikki Oulu2026-tilien Piirakkapidot-kampanjan arvontapostauksia kommentoineet. Yksi kommentti vastaa yhtä arpaa.

Arvontaan tai kilpailuun eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet työntekijät tai Arctic Food Labin yritykset.

Palkinto
Kilpailun voittajan palkinto on 90 € arvoinen lahjakortti ravintola Sokeri-Jussin Kievariin. Arvonnan voittajat saavat Oulu2026- ja Arctic Food Lab -tuotepalkintoja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.  Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä. Voittaja voi noutaa palkinnon Oulun kulttuurisäätiön toimipisteestä.

Muut ehdot

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Jos palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot
Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.
Oulun kulttuurisäätiön tietosuojaseloste